Empresa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L'origen de l'empresa, avui BLANCH IMMO-Service, SL, es remunta a l'any 1965, quan un promotor francès, Sr. GILLES MAUSSION, construeix el primer bloc d'apartaments situat al passeig marítim a la platja de la Salata de Rosas amb el nom de RESIDÈNCIA DE LA PLAGE, el 1967 continua la promoció per construir el RESIDENCIA MIRAMAR i el 1974 la residència DE LA BAIE. Després de uns quants anys, l'any 1986 el mateix promotor va fer la seva última promoció, la RESIDÈNCIA GRAND PAVOIS.

 

El 1994, PERE BLANCH ESPELT, sota el nom de FINQUES BLANCH, es va fer càrrec de la companyia seguint el projecte i gestió del desaparegut Sr. MAUSSION, juntament amb els seus fills Daniel i Jordi Blanch Parcerisas, advocat i expert en gestió immobiliària respectivament, amb el nom de FINQUES BLANCH.

 

En el any 2005, es constitueix la societat BLANCH IMMO, SERVICE SL dedicada per completar tots els serveis que requereixen activitat immobiliària-turística tant per el conjunt de coopropietaris-clients com per a inquilins i usuaris vacacionals.